Menu

Klachten en retourneren

Indien u een klacht heeft vragen wij u dit binnen 3 dagen na levering te melden. U ontvangt van ons binnen 3 werkdagen een reactie.

Producten retourneren

U heeft het recht, conform de Nederlandse wet “Verkoop op Afstand”, om een bestelling binnen 14 werkdagen zonder opgave van reden te annuleren of te retourneren. Uiteraard vernemen wij graag de reden van de retourzending. De annulering of retourzending dient binnen 14 dagen na levering schriftelijk kenbaar gemaakt te worden aan Kristalwereld via info@kristalwereld.com.

Artikelen dienen onbeschadigd, ongebruikt en in de originele staat te worden geretourneerd zoals u deze ontvangen heeft. Dit is ook van toepassing op de doos of buitendoos van het artikel indien van toepassing.

Kristalwereld vergoedt het gehele aankoopbedrag inclusief de gemaakte verzendkosten.
Let op, de verzendkosten van de retourzending komen voor rekening van de koper en worden niet vergoed door Kristalwereld .
Bestellingen die betaald zijn via PayPal en aansluitend worden geannuleerd, worden terugbetaald exclusief de kosten die PayPal bij Kristalwereld in rekening brengt.

Indien een artikel geretourneerd wordt, vindt de terugbetaling pas plaats nadat het artikel door Kristalwereld ontvangen is.

Voor verdere informatie zie ook onze algemene voorwaarden.

Al ruim 15 jaar ervaring met Swarovski® Kristal!

+31 (0)6 29511438

info@kristalwereld.com

Prinses Beatrixstraat 40
4024HM, Eck en Wiel

Over ons

Al onze producten verkeren in perfecte staat en worden geleverd in originele verpakking, tenzij anders omschreven.

Kristalwereld is een onafhankelijk bedrijf en staat niet in verbinding met Swarovski®️ of de Swarovski®️ Crystal Society.

Wij kopen partijen op van particulieren en winkels. Hierdoor hebben wij een ruime voorraad tegen veelal aantrekkelijke prijzen.

Betaal gemakkelijk met

Cookies

Kristalwereld maakt gebuikt van Google Analytics om de gebruikservaring van onze gebruikers te verbeteren.  Lees hier meer

©ALL BRANDS MATTER 2009 - 2024